кадър Днес се извършва инсталирането на машини за гласуване в общо 9

...
кадър Днес се извършва инсталирането на машини за гласуване в общо 9
Коментари Харесай

Днес инсталират машини за гласуване в 9 390 секции в страната

кадър 

Днес се прави инсталирането на машини за гласоподаване в общо 9 390 секции в страната. Доставката им по места стартира нощес при доста строги ограничения за сигурност.

В Хасково графикът се забави поради неналичието на микробуси, които да доставят машините. В останалата част от страната към този момент няма проблеми. Във Великотърновско тази заран се разпределят 313 машини за гласоподаване, предаде .

В толкоз секции в общината ще се организира машинен избор. Те се съхраняват в база във Велико Търново и до 15 часа би трябвало да са доставени във всички секции с над 300 гласоподаватели. Машините дойдоха късно нощес. Осигурена е и техническа поддръжка.

" Част от машините отпътуваха по направленията си, чакаме идващите бусове, към този момент всичко е наред. Предстои за Велико Търново и покрайнината бусовете да ги натоварим. На всеки три или четири машини. Тези техници са готови и знаят какво да вършат. Осигурени са им дезинфектанти, което е значимо. Те са на линия, с цел да оказват помощ за премахване на проблем ", сподели уредникът по доставката на машините Пламен Анев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР